ارتقاء سواد رسانهای نیاز مشترک مردم
در ابتدای نشست هماندیشی با انجمن سواد رسانهای ایران سعید مقیسه، رئیس ساترا گفت: تاکنون بیشتر اقداماتی که در کشور انجام شده است، معطوف به ارتقاء سواد رسانهای ویژه مردم است اما حقیقت امر این است که ارتقاء سواد رسانهای نیاز مشترک مردم، کارشناسان و مدیران است و باید در این حوزه قدمهای محکمی برداشته شود.
ساترا؛ یاریدهنده مردم و مسئولان برای داشتن فضایی سالم
در ادامه دکتر امید علی مسعودی؛ رییس هیأت مدیره انجمن سواد رسانهای ایران و رییس دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره گفت: عمیقا اعتقاد دارم ساترا میتواند برای داشتن فضای مجازی سالم، اقدام کند و از طریق فرهنگسازی، ارتقاء سواد فضای مجازی و تنظیمگری اجتماعی مطمئن باشد که به مقصود خود میرسد. معیارهای شفافی که ساترا برای نظارت بر رسانههای صوت و تصویر فراگیر اعلام کرده است، بسیار اقدام خوب و قابل توجهی بود و باید اینگونه فعالیتها تداوم پیدا کند تا افکار عمومی در جریان فعالیت و تلاش ساترا برای تحقق فضای مجازی سالم قرار بگیرد.
انجمن سواد رسانهای ایران در کنار ساترا است
در ادامه دکتر سیدمرتضی موسویان، مدیر عامل انجمن سواد رسانهای ایران و مدرس دانشگاههای تهران به بیان پیشنهادات خود برای همکاریهای مشترک این انجمن و ساترا پرداخت و گفت: انجمن سواد رسانهای ایران در حال حاضر به صورت جمع سپاری اداره میشود. این انجمن تا کنون از هیچ نهاد و سازمانی بودجه دریافت نکرده است و درآمد انجمن صرفا از محل حق عضویت اعضاء و دورههای آموزشی است که در طول سال برگزار میکند.
مدیر عامل انجمن سواد رسانهای ایران در ادامه برای همکاری با ساترا اعلام آمادگی کرد و گفت: با توجه به نقش مهم ساترا ما حاضریم برای ارتقاء سواد فضای مجازی کاربران پلتفرمها برنامهریزی کرده و محصولاتی تولید کنیم که از طریق بسترهای صوت و تصویر فراگیر و شبکه نمایش خانگی منتشر و پخش شود. همچنین آمادگی برگزاری دوره برای مدیران پلتفرمهای دارای مجوز از ساترا را داریم.
سواد رسانهای نیازمند سیاستگذاری است
در ادامه دکتر حمیدرضا کمالی؛ نایب رییس انجمن سواد رسانهای ایران گفت: ارتقاء سواد رسانهای، نیازمند سیاستگذاری است و شرط موفقیت سیاستگذاریهای انجام شده در این حوزه، مشارکت مردم و گروههای مردمنهاد در این زمینه است.