چین به دنبال سیارات فراخورشیدی قابل سکونت می‌رود

آکادمی علوم چین(CAS) در دور بعدی ماموریت‌های فضایی خود، جستجو برای سیارات فراخورشیدی قابل سکونت را گنجانده است و پیش‌بینی می‌شود که این ماموریت طی سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۳۰ انجام شود.

به گزارش صدای جامعه و به نقل از اسپیس، انتظار می‌رود از ۱۳ ماموریت پیشنهاد شده، بین پنج تا هفت ماموریت انتخاب شوند. ماموریت‌های جدید بخشی از پروژه‌ای موسوم به SPP III خواهد بود که با عنوان برنامه افق‌های جدید نیز شناخته می‌شود. سه مورد از مأموریت‌های پیشنهادی تحقیقات اخترفیزیک و نجوم را انجام خواهند داد و چهار مورد از این ۱۳ ماموریت، تلاش‌هایی در جهت “فیزیک خورشید” انجام خواهند داد. چهار مورد دیگر از ماموریت‌های بالقوه دیگر نیز با هدف مطالعه زمین و سایر اعضای منظومه شمسی ما انجام می‌شوند و در نهایت، دو ماموریت آخر برای یافتن سیارات فراخورشیدی قابل سکونت انجام خواهند شد.

از جمله این ماموریت‌ها می‌توان به ماهواره‌ای موسوم به “Earth ۲.۰”  اشاره کرد که برای حمل هفت تلسکوپ طراحی شده که شش تلسکوپ، صورت‌های فلکی “ماکیان”(Cygnus) و “شلیاق”(Lyra) را که توسط تلسکوپ “کپلر” ناسا رصد شده‌اند، بررسی می‌کنند. شش تلسکوپ اصلی ماهواره “Earth ۲.۰” سیاره‌های فراخورشیدی را با تشخیص افت درخشندگی ستاره‌ها که نشان می‌دهد یک سیاره در حال گردش به دور آن ستاره است، پیدا می‌کند.

اما هفتمین تلسکوپ ماهواره “Earth ۲.۰” یک تلسکوپ ریزلنز گرانشی خواهد بود و عمدتاً برای جستجوی سیارات سرکشی که به دور هیچ ستاره‌ای نمی‌چرخند و همچنین سیارات فراخورشیدی که دور از ستاره خود می‌چرخند، استفاده خواهد شد.

هر یک از این ۱۳ مأموریت پیشنهادی توسط آکادمی علوم چین بر اساس معیارهایی مانند بودجه مورد نیاز، سطح آمادگی فناوری و سرعت تولید فناوری‌های مورد نیاز تا پیش از پانزدهمین برنامه فضایی پنج ساله چین در سال ۲۰۲۶، ارزیابی خواهند شد.

انتهای پیام

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا