انتقاد خواهر کیم جونگ اون از شورای امنیت/ سئول تحریمهای یکجانبه علیه کره شمالی وضع کرد
خواهر کیم جونگ اون، شورای امنیت سازمان ملل را بابت برگزاری نشست درباره جدیدترین آزمایش موشک بالستیک بین قارهای کره شمالی محکوم کرده و آن را اقدامی مشروع برای دفاع از این کشور دانست.
آژانس خبری رسمی مرکزی کره شمالی گزارش کرد، کیم یو جونگ از اعضای ارشد حزب حاکم و خواهر کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی نارضایتی جدی و عمیق خود را بابت نشست روز پنجشنبه شورای امنیت سازمان ملل ابراز کرد و این نشست را غیرعادلانه و پیش داورانه دانست. وی همچنین حق کره شمالی دانست که برای دفاع از خود در مقابل سیاستگذاریهای خصمانه آمریکا این آزمایش انجام شود.
خواهر کیم جونگ اون افزود: کسی حق ندارد که پرتابهای موشک بالستیک قاره پیمای جدید کره شمالی را محکوم کند.
در نشست شورای امنیت سازمان ملل، آمریکا به همراه ۹ کشور دیگر پرتاب موشکی کره شمالی را محکوم کردند.
سفیر کره شمالی در این نهاد بینالمللی نیز برای دفاع از پرتاب موشکی کشورش حضوری بی سابقه در شورای امنیت داشت.
خواهر کیم جونگ اون همچنین وعده داد: تا وقتی که واشنگتن از سیاستهای خصمانه خود در قبال کره شمالی دست برندارد، پیونگ یانگ قاطعترین بازدارندگی اتمی خود را ایجاد خواهد کرد. این هزینهای است که آمریکا باید برای اقداماتی که علیه کره شمالی انجام میدهد، بپردازد. من این حقیقت را پنهان نمیکنم که رویدادهایی ناخوشایند منتظر آمریکا خواهند بود.
در این میان، کره جنوبی نیز تحریمهای یکجانبهای علیه چهار تن از اشخاص حقیقی کره شمالی از جمله یکی از افسران ارشد نظامی این کشور و سه شرکت وضع کرد که مسئول پرتاب موشک بالستیک قاره پیما بودند.
وزارت خارجه کره جنوبی در بیانیهای اعلام کرد: در واکنش به پرتاب اخیر موشکی کره شمالی که تهدیدی علیه صلح و امنیت شبه جزیره کره و جامعه بین الملل است، دولت سئول تصمیم گرفت تا تحریمهای یکجانبهای علیه چهار فرد و سه نهاد دخیل در برنامههای هستهای و موشکی این کشور اعمال کند.
چهار شخص شامل مقامهای ارشد کنونی و سابق کره شمالی از جمله “جونگ کیونگ-تائک”، مدیر اداره کل سیاسی ارتش کره شمالی و “پاک کوانگ-هو”، مدیر سابق اداره پروپاگاندای حزب حاکم این کشور میشوند.
این وزارتخانه در ادامه بیانیه خود آورده است: ما در گفتههای خود واضح عمل میکنیم و میگوییم که تحریکات کره شمالی بدون پیامد نمیماند. دولت سئول به همکاری نزدیک با جامعه بینالملل از جمله آمریکا و ژاپن ادامه میدهد تا کره شمالی به درک این حقیقت برسد که باید از تمامی فعالیتهای تنشزای خود دست بردارد و به مذاکرات خلع سلاح اتمی برگردد.
منبع: ایسنا